Change cookie preferencesOne of the world's leading companies
in process and conveyor belting...

Back to Splash Page

Hús - Virsligyártó szalagok

A korszerű, nagysebességű töltelékáru gyártáshoz megbízható berendezések szükségesek. A szalag a gyártási folyamat szerves része. A rugalmasság, higiénia, gyorsaság és hosszú élettartam alapkövetelmény a korszerű gyártásban.


A szalagok párosan működnek, egyik a másik felett. Az egyes szalagok belső görbülete alkotja azt a körben forgó zsebet, amely megragadja a töltelékárut, és elszállítja a füzért a töltőfejtől.

 

Szerkezeti felépítését illetően a szalag egy nagyon rugalmas szilikon bevonat, melyet kevlár erősítésű fogazott szíjra ragasztanak. A szilikon anyagába kevert antimikrobiális adalék segíti a HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Points, jelentése: veszélyelemzés és kritikus ellenőrzőpontok) követelményeinek teljesítését.

 

Precíz megmunkálásuknak köszönhetően ezek a szalagok kiválóan és hatékonyan alkalmazhatók a virsligyártó berendezésekkel.

A termékek sokfélesége (hosszúság, szélesség, súly stb.) miatt a szalagok 9 különböző kialakításban kaphatók. Segítségükkel bármilyen töltelékáru hatékonyan és pontosan gyártható, és külsőre egységes formájú töltelékáru érhető el.

 

A virsligyártó szalagok fő előnyei:

 

  • A precíz gyártástechnológia biztosítja a csereszabatosságot a gépgyártói szalagokkal
  • A rugalmas borítás maximális termelékenységet és szalagélettartamot tesz lehetővé, még alacsony környezeti hőmérsékleten is
  • A töltelékárut érő sérülések száma jelentősen csökken a finom kapcsolási folyamatnak és a folytonos szállításnak köszönhetően
  • Az antimikrobiális adalék elősegíti a HACCP követelményeinek a teljesítését 
  • A lezárt szélek védik a kevlárerősítést, és kizárják a termék szennyeződésének lehetőségét 
  • A szilikonburkolat kiváló tapadást biztosít hideg és nedves viszonyok között is
     

 


 

  

 

 
Letöltések

Sausage Manufacturing Belts

Flyer PDF - English

 

 


LATEST NEWS

** „Mindent egy helyen" szalagüzlet ** A szállító- és folyamatszalagok egyik világszerte ismert, vezető gyártója... **