Change cookie preferencesOne of the world's leading companies
in process and conveyor belting...

Back to Splash Page

... az Ammeraal Beltech üdvözli Önt

 

Világszerte, több mint 150 országban az Ammeraal Beltech nyújtja a legszélesebb körű kínálatot. Globális cégünknek 7 gyártóüzeme, több mint 80 szervizközpontja, több mint 2500 alkalmazottja és 25 000 ügyfele van 26 különböző országban.

 

Így nem csoda, ha cégünk közismertségnek és köztiszteletnek örvend a szalaggyártás világában. Sikerült elérnünk, hogy ismertek legyünk innovatív stílusunkról és arról, hogy szalagrendszerek széles választékát gyártjuk ügyfeleink részére, akik számos, egymástól nagyban eltérő iparágban tevékenykednek, úgymint élelmiszeripar, repülőterek, logisztika és posta, dohányipar, papír- és nyomdaipar, textil-, autó-, gumiabroncs- és faipar.

 

Könnyen böngészhető weboldalunkon többet is megtudhat az Ammeraal Beltechről és áttekintheti az általunk gyártott termékeket. Széles körű információt talál az iparágakról, melyek részére szállítunk, ezenkívül olvashatja friss híreinket és megtalálhatja, hogyan léphet kapcsolatba velünk a világ bármely pontján.

 


 

 

A legnagyobb termékkínálattal

rendelkezünk több mint

150 országban

No Flash-player installed
The page you want to open contains a Flash-application. To view this animation your systeem needs to have a Flash-player installed. You can download this player by clicking the button below or to visit the address http://www.adobe.com/go/getflashplayer/.

See the video


LATEST NEWS

** „Mindent egy helyen" szalagüzlet ** A szállító- és folyamatszalagok egyik világszerte ismert, vezető gyártója... **