Change cookie preferencesOne of the world's leading companies
in process and conveyor belting...

Back to Splash Page

Élelmiszeripar

Magasra emeljük a mércét az élelmiszeripar számára készülő szalagoknál és a biztonsági előírásoknál

Az élelmiszeriparon belül az Ammeraal Beltech évek óta az egyik legszínvonalasabb gyártó termékei kifogástalan minőségének és az iparág által megkövetelt higiénikusságának köszönhetően.

 

Hőre lágyuló és hőre keményedő anyagok széles skáláját gyártjuk, hogy az ipar legszigorúbb követelményeinek is megfeleljünk, legyen szó akár az élelmiszerrel közvetlenül érintkező, akár csomagolt termékekkel kapcsolatba kerülő árutovábbításról.

 

Az élelmiszeripar számára alacsony és magas hőmérsékleten is használható termékeket állítunk elő, melyek kiválóan ellenállnak a zsírnak és olajnak, jó termékleválasztási tulajdonsággal rendelkeznek és megfelelnek a következő ágazatok mindegyikének:
 

  • Gyümölcs és zöldség
  • Tej
  • Mezőgazdaság

 

Az élelmiszeriparban nyilvánvalóan mindennél fontosabb a jó minőség és a higiénia. Teljesen higiénikus gyártási folyamattal, rövid gyártási határidővel és kifogástalan logisztika segítségével garantáljuk, hogy cége és gyártóberendezései megfeleljenek ezen követelményeknek. Szigorú követelmények betartásával állítjuk elő termékeink széles skáláját az élelmiszerek biztonságos, gyors és költséghatékony kezeléséhez.
 

 


LATEST NEWS

** „Mindent egy helyen" szalagüzlet ** A szállító- és folyamatszalagok egyik világszerte ismert, vezető gyártója... **