Change cookie preferencesOne of the world's leading companies
in process and conveyor belting...

Back to Splash Page

Rólunk

Az Ammeraal Beltech a világ egyik vezető cége a szállító- és folyamatszalagok gyártásának területén. Minden iparágban és logisztikai szolgáltatásban szükség van a termékek mozgatására, gyakran gyártás közben is. Elképzelhető, hogy számos termék, melyet Ön mindennap használ, Ammeraal Beltech szállítószalagon készült.

 

Ez azért lehetséges, mert cégünk globális, termékeink mindenhová eljutnak. 26 országban van leányvállalatunk, kiterjedt disztribúciós hálózatunknak köszönhetően termékeink a világ 150 országába jutnak el.

 

7 gyártóüzemünk és több mint 80 Ammeraal Beltech gyártóközpontunk van ügyfeleink közelében, melyek sorozatgyártású és egyedi megrendelésre készülő termékeket is kínálnak, a legtöbb esetben a hét minden napján hívható 24 órás szerviztámogatással.

 

A vállalatcsoport központja Hollandiában található, de hálózatunk az egész világra kiterjed, így megrendelőink kapcsolatba léphetnek velünk a legközelebbi helyi kirendeltségen keresztül.

Irodáinkban képviselőink azon fáradoznak, hogy minden megrendelőnek megtalálják a szükségleteiknek megfelelő terméket. Földrajzi elhelyezkedésünk, valamint piaci és termékkezelési ismereteink képezik

innovatív, szolgáltatásközpontú szervezetünk alapját.

 

2017-ben az Ammeraal Beltech éves forgalma 385 millió Euró volt. Ekkor a cég 2500 alkalmazottat foglalkoztatott.  


LATEST NEWS

** „Mindent egy helyen" szalagüzlet ** A szállító- és folyamatszalagok egyik világszerte ismert, vezető gyártója... **