Change cookie preferencesOne of the world's leading companies
in process and conveyor belting...

Back to Splash Page

Több mint 65 év tapasztalat a szállítószalag iparban

1950-ben a holland Thomas Ammeraal feltalálta a végtelenre gyártott szövetből készült szállítószalagot, melyet a sütőiparban használnak. Megalapította az Ammeraal nevű céget, mely 1964-ben megkezdte nemzetközi terjeszkedését azzal, hogy először céget alapított Németországban, később több más országban is.

 

Az Ammeraal családi vállalkozásként indult, és 1990-ben lett a Gamma Holding holland részvénytársaság tagja. Ugyanebben az időben a német Verseidag AG is kiterjesztette tevékenységét a szállítószalag iparra, és megalapította alvállalkozását Verseidag Beltech néven.

 

2000-ben a Gamma Holding felvásárolta a Verseidag AG-t, és 2001-ben egybeolvasztotta az Ammeraallal Ammeraal Beltech néven. Bár cégünk viszonylag fiatal, több leányvállalatunk nagy múltra tekint vissza. Az Egyesült Királyságban, Keighleyben egyik leányvállalatunk Foulds néven már 1837-ben működött. 1846-ban Leder néven alapítottak egy svájci céget, mely ma az Ammeraal Beltech része. Amerikai vállalataink nagy részének története a Burrell családig nyúlik vissza, 1913-ba.

 

2008 januárjában felvásároltuk a dán uni-chains A/S-t. Ez a fontos stratégiai lépés erősíti az Ammeraal Beltech piaci részesedésének növekedését a modulhevederek gyártásának területén.
 

2012-ben a Green Belting vállalat, a PTFE csoport tagja egyesült az Ammeraal Beltech-el.


2015-ben az Advent International privát tőketársaság megvásárolta Ammeraal Beltech-et.


LATEST NEWS

** „Mindent egy helyen" szalagüzlet ** A szállító- és folyamatszalagok egyik világszerte ismert, vezető gyártója... **